x

Oferte de vacanta pe litoralul Bulgariei 2019

Meniu/Filtre

Vacante litoral Bulgaria 2019

Bulgaria este una din cele mai preferte destinatii pentru vacantele de vara mai ales pentru serviciile all inclusive la un raport calitate pret accesibil. Cele mai preferate statiuni de pe litoralul Bulgariei sunt: Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena, ultimele 2 fiind si cele mai populare destinatii datorita apropierii de Romania. Alegeti oferta preferata pentru vacanta dumneavoastra. In 2019, va recomandam sa nu asteptati ofertele last minute si sa profitati de ofertele early booking.

All inclusive Bulgaria (211)
Albena 2019
Nisipurile de Aur 2019
Oferte August (61)
Sunny Beach 2019
Best all inclusive (19)
Last minute (21)
Oferte Iulie (73)
Oferte Rusalii (35)
Oferte Iunie (143)

Top 15 oferte pentru o vacanta pe litoralul Bulgariei in 2019

in functie de perioada in care alegeti sa va petreceti vacanta in Bulgaria alegeti din ofertele promotionale pentru vacanta dumneavoastra pe litoralul Bulgariei. Ofertele de mai jos sunt cu un raport calitate pret foarte bun si totodata sunt propuse de noi pentru un sejur reusit in 2019. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

De ce o vacanta pe litoralul Bulgariei ?

Bulgaria este o destinatie populara in special pentru statiunile care au oferta de servicii si agrement completa atat pentru tineri cat si pentru familii cu copii. Desi mai mici statiunile Obzor, Nessebar, Elenite, sunt foarte apreciate de cei care doresc o vacanta linistita pe litoralul Bulgariei in 2019.

  • Ofertele de vacanta pe litoralul Bulgariei sunt mai mult decat atragatoare din punct de vedere financiar.
  • Marea si plaja sunt curate, bine intretinute de catre autoritatile statiunilor si creaza o atmosfera placuta pentru vacanta pe litoral.
  • Avand in vedere tarifele, in special la hotelurile de 4 si 5 stele, veti beneficia de conditii si servicii cu un raport calitate / pret foarte bun.
  • Majoritatea hotelurilor, in 2019, ofera cazare all inclusive Bulgaria - un PLUS in ceea ce priveste bugetul de calatorie.
  • Copiii beneficiaza de reduceri si de spatii special amenajate pentru joaca in majoritatea statiunilor
  • Este aproape si o alternativa foarte buna pentru litoralul romanesc.

"Avand in vedere incurcatura cu rezervare - am facut rezervare la un alt hotel decat cel dorit - o confuzie de nume -RIU - personalul a fost plin de solicitudine ptr a ne ajuta sa mutam rezervarea, dar oferta celor de la hotelul RIU EVRIKA era sub orice critica. Cred ca era camera angajatilor - mirosea oribil , iar camera as incadra-o cu indulgenta la 2 stele - ORIBIL!!! Poarte ca din acest punct de vedere se putea face mai mult , cred eu. Cei de la hotelul Riu Evrika , sau ma rog EVRIKA RESORT, mi-au sugerat ca daca am fi tratat direct cu ei , ar fi fost altfel Oricum tot raul spre bine - ..."

- BARABAS, DIRECTOR , 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.22 pe baza a 13196 impresii.